Up your brow game!

Microblading voor perfecte wenkbrauwen 
in 's-Gravendeel

Wil jij ook op elk moment van de dag op een natuurlijke manier er verzorgd uitzien?

Heb je geen zin om jezelf elke dag op te maken?

Heb je vroeger wat te veel geëpileerd of zijn je wenkbrauwen asymmetrisch, heb je een litteken, of zijn je wenkbrauwhaartjes uitgevallen?

Moet je elke dag je wenkbrauwen bijtekenen?

Is het moeilijk om telkens de correcte vorm te vinden?

Wil je graag wat meer expressie door een wenkbrauw die volledig bij jouw gelaat past?

Dan is deze behandeling de oplossing!

 

ATAV Beauty House in 's-Gravendeel zal het voor je oplossen!

PhiBrows/BoldBrows microblading

Phibrows-microblading is een van de bekendste technieken binnen de wereld van semi­permanente make-up. Het is een techniek met een unieke werkwijze, waarbij 3D-haartjes (hairstrokes) door middel van kleine krasjes in de huid getekend worden. De hairstrokes lijken zo echt dat ze nauwelijks te onderscheiden zijn van echte haartjes.

 

Beauty Hoeksche Waard is gespecialiseerd in de een van de beste microbladingbehandeling van de Phi Academie, namelijk de BoldBrows-techniek. Deze techniek is als het ware een update van de Phi-Browstechniek. Bij deze methode krijg je een nog natuurlijkere wenkbrauw met een volumeshaped look.

 

Voordat je een afspraak maakt is het belangrijk dat je weet wat de behandeling inhoudt. Lees alles goed door, zodat je goed geïnformeerd bent over de behandeling die je zult krijgen.

Neem contact op voor meer informatie

Wat is microblading?

Microblading is de nieuwste techniek op het gebied van semipermanente make-up voor de wenkbrauwen. Met microblading kan de perfecte natuurlijke wenkbrauw worden gecreëerd. Met 18 micronaalden op een rij worden fijne haartjes met de haargroeirichting mee getekend in de huid, om zo de vorm van de wenkbrauw te perfectioneren. De behandeling is milder dan wanneer er met een machine (reguliere PMU) gepigmenteerd wordt en geeft een natuurlijker resultaat.

Wat zijn de voordelen van microblading?

 • Een strakker en natuurlijker resultaat dan reguliere PMU
 • Minder gevoelig dan reguliere PMU
 • Elk jaar is het model aan te passen aan jouw wensen
 • Altijd mooi gevormde wenkbrauwen
 • Volume en rending aangepast aan jouw wensen
 • Het geeft je een jonger uiterlijk
 • Je ogen worden gelift
 • Een stralendere blik
 • Het brengt harmonie en expressie in het gezicht
 • Creëert een open blik
 • Investering van 1 keer per jaar om elke dag tijd en moeite te besparen

Wat is het verschil tussen microblading, reguliere PMU en tatoeëren?

Microblading is vorm van semipermanente make-up, die alleen geschikt is voor de wenkbrauwen. Met 18 steriele naaldjes in een manuele pen worden de hairstrokes met pigment getekend. Door de plaatsing tussen de eerste en tweede huidlaag blijven de hairstrokes zeer strak. De behandeling is milder en het resultaat is natuurlijker dan bij reguliere PMU.


Permanente make-up is geschikt voor de wenkbrauwen, eyeliners en lippen. Met een machine met een of meerdere naalden wordt er pigment onder de opperhuid (lederhuid) geplaatst met een hairstroke of schaduwtechniek. Omdat er dieper in de huid wordt gewerkt, blijft PMU 3 tot 5 jaar zichtbaar; de kans op uitvloeiing is aanwezig.


Bij een tatoeage wordt inkt met een machine in de onderste huidlaag getatoeëerd. De kans op uitvloeiing is groot en een tatoeage verdwijnt nooit meer.

Microblading is de nieuwste techniek op het gebied van semipermanente make-up voor de wenkbrauwen. Met microblading kan de perfecte natuurlijke wenkbrauw worden gecreëerd. Met 18 micronaalden op een rij worden fijne haartjes met de haargroeirichting mee getekend in de huid, om zo de vorm van de wenkbrauw te perfectioneren. De behandeling is milder dan wanneer er met een machine (reguliere PMU) gepigmenteerd wordt en geeft een natuurlijker resultaat.

Hoe lang blijft microblading zitten?

Microblading blijft gemiddeld 1 tot 2 jaar op de huid zitten, afhankelijk van huidtype, nazorg, leefstijl en blootstelling aan verschillende externe invloeden.

Hoe lang het pigment wordt bewaard, hangt meestal af van de nazorg en vettigheid van de huid. Zorg na de behandeling maakt 70% van het totale behandelingssucces uit. Houd je aan het gegeven advies, want anders kun je tot 80% van de getekende haartjes verliezen. Zweten en blootstelling aan de zon hebben ook invloed op het vasthouden van pigment. Gebruik van medicijnen, antibiotica en hormonale therapieën kunnen ervoor zorgen dat de pigment sneller vervaagt dan verwacht.

Hoe werkt de PhiBrows-/BoldBrows-behandeling?

Tijdens de intake bespreken we eerst jouw medische gegevens, omdat niet in alle gevallen de behandeling toegepast mag worden. Zie de contra-indicaties. Vervolgens worden je wenkbrauwen uitgemeten aan de hand van de 'golden ratio', ook wel de Phi genoemd. Hierbij wordt er gekeken naar de universele verhoudingen van je gezicht (de stand van je ogen, het botstructuur en je gezichtsvorm). Daarnaast wordt gebruik gemaakt van een unieke applicatie om te controleren of de wenkbrauwen symmetrisch zijn, zodat je er zeker van kan zijn dat je met prachtige wenkbrauwen de deur uitloopt!

 

De omtrek van je wenkbrauw wordt met een speciale potlood getekend, zodat je alvast kan zien wat de vorm zal gaan worden. Vervolgens kun je jouw wenkbrauwmodel bekijken, bespreken en laten aanpassen totdat je helemaal tevreden bent met de vorm. Pas na jouw goedkeuring wordt de microbladingtechniek toegepast. Waarbij als ware kleine krasjes in de huid (oftewel de hairstrokes) gemaakt worden.

 

Na de eerste behandeling volgt de gratis nabehandeling binnen 6 tot 10 weken.

Wat is een touch-up (nabehandeling)?

Het zetten van microbladingwenkbrauwen bestaat uit twee behandelingen. Het pigment dat tijdens de eerste behandeling in de huid wordt gebracht zal na een maand ongeveer 30-60% van zijn kleur hebben verloren, daarom is het belangrijk dat je een tweede keer komt voor de nabehandeling. Dat noemen wij een touch-up. En de eerste touch-up is in de behandelingprijs inbegrepen.


In sommige gevallen kan het zijn dat de huid het pigment niet goed opneemt; in dat geval is een derde behandeling noodzakelijk. Iedere huid reageert namelijk anders.

 

Gemiddeld worden de wenkbrauwen bijgewerkt na een half jaar tot anderhalf jaar. Maar ook dit hangt af van jouw huidtype, je wensen en hoe je de nazorg naleeft. In theorie geldt: hoe dunner en/of droger de huid, hoe langer de pigmenten zullen blijven zitten. Bij een dikkere en vettere huid kunnen de wenkbrauwen sneller een touch-up nodig hebben.

 

In de tussentijd kan je er voor kiezen om touch-upsessies te nemen om je brows mooi te houden. Als het model voor meer dan 80% vervaagd is, zal dit geen touch-up meer zijn, maar een complete nieuwe zetting. Wacht dus niet totdat alles vervaagd is, want dan zal je een complete behandeling moeten betalen en dat zou zonde zijn.

Hoe worden de wenkbrauwen gemeten?

Bij Phi/BoldBrows worden de wenkbrauwen eerst doormiddel van een kompas getekend. Dit kompas heeft een bepaalde formule in zich, namelijk de Golden Ratio. Aan de hand van dit speciale kompas kun je de ultieme symmetrische wenkbrauw tekenen. Daarna wordt er gebruik gemaakt van de Phi-app waarbij een speciale foto wordt gemaakt om te zien of de wenkbrauwen op de juiste hoogte en afstand zitten.

Welke pigmenten worden bij kleuren gebruikt?

Tijdens de microbladingbehandeling wordt er gebruikt gemaakt van de SUPE- en SUPER-pigmenten van Phibrows. Deze formule is ontwikkeld volgens de hoge Europese standaarden als het gaat om de zuiverheid en stabiliteit van de pigmenten. Bovendien zijn de pigmenten 100% veilig (door de GGD gecontroleerd) en vrij van alcohol en zware metalen.

 

Deze pigmenten zijn de eerste op de markt waarbij de fabrikant kleurbehoud na genezing gegarandeerd. In deze SUPE- en SUPER-formule is de stabiliteit van alle pigmenten bereikt, waardoor de wenkbrauwen na verloop van tijd niet rood, paars of grijs worden.

Hoe kiezen wij de kleur?

De kleur wordt aangepast op jouw eigen wenkbrauwen. Om de meest natuurlijke look te geven volgen we de natuurlijke groei van de wenkbrauwen.

Hoe lang duurt de behandeling?

Over het algemeen duurt een behandeling inclusief voorgesprek, voortekenen, kleurkeuze, pigmentatie en afhandeling 2 tot 3 uur.

Doet het pijn?

De pijn tijdens de behandeling is relatief. Bang gemaakte cliënten voelen meestal een sterkere pijn, terwijl andere cliënten dergelijke pijn vergelijken met de pijn die ze voelen wanneer ze hun wenkbrauwen uittrekken. De pijngrens van iedere persoon is verschillend, 90% van de personen ervaart een behandeling eerder als 'irritant' dan pijnlijk. Via de huisarts kunt je eventueel een recept voor EMLA-crème krijgen; deze kun je een uur voor de behandeling aanbrengen (dit wordt overigens niet geadviseerd voor de microblading, omdat de huid slapper wordt en dit kan effect op het resultaat hebben). Bovendien is er bij vrouwen tijdens de menstruatie een verhoogde gevoeligheid voor pijn; het wordt om deze reden niet aanbevolen om de behandeling te doen gedurende de menstruatie.

Wat zijn de voorbereidingen?

 • Zorg dat je goed bent uitgerust en genoeg hebt gegeten.
 • 72 uur voor de behandeling mag je geen pijnstillers, aspirine en antibiotica of andere bloedverdunners innemen.
 • Gebruik 24 uur voor de behandeling geen alcohol, drugs, energydrinks, koffie of thee waar cafeïne/ theïne in zit om bloed verdunning te voorkomen (Cafeïnevrije koffie en verse muntthee mag bijvoorbeeld wel, maar verse gemberthee mag niet ivm bloedverdunnend effect). Doe je dit wel, dan kun je meer kan gaan bloeden tijdens de behandeling. Drink voor de behandeling voldoende appelsap. Dit voorkomt bloedingen.
 • Vitamine E & B5 zijn bloed verdunnend. Slik deze dus 24 uur voor de behandeling niet.
 • Microblading afspraak? Ga dan niet onder de zonnebank tot 2 weken van te voren. Een te gebruinde huid kan de kleur van het pigment beïnvloeden en deze kan te grauwig genezen.
 • Gebruik 3 weken voor de behandeling geen Retinol/ Vitamine A producten. Retinol maakt je huid namelijk dunner en zorgt ervoor dat je meer zult bloeden. Dat zorgt er vervolgens weer voor dat het pigment sneller uit je huid verdwijnt door het bloeden.
 • 4 weken voorafgaand van de behandeling geen laserbehandelingen, behandelingen met fruit- of melkzuren en chemische peelings.
 • Geen botox/fillers 6 weken voor en na de behandeling. Door de huidtrauma van de behandeling kunnen je fillers verspreiden/verlopen onder je huid.

Wat is de patchtest (allergietest)?

Phi-patchtest is een manier  om vast te stellen of een stof die in contact komt met jouw huid een ontsteking of allergische reactie veroorzaakt. Deze test geeft je extra veiligheid als je een allergische persoon bent en je weet niet of je de microbladingbehandeling kunt doen of niet.

 

Als je graag getest wilt of moet worden voordat je een afspraak gaat plannen, doen wij dat! Wij gaan eerst een intake plannen en dan kom je gezellig bij mij in de studio. Intake is gratis en is voor iedereen die iets meer zekerheid wil hebben of veel vragen en twijfels heeft. Het hoeft niet per se voor de patchtest.

 

Tijdens ons kopje koffie of thee gaan wij jouw twijfels en medische achtergrond bespreken. Als je graag getest wilt worden (een patchtest kost € 15,-) zullen wij de patches met de pigmenten en alle andere producten die ik tijdens de behandeling gebruik op je arm plakken. Zo mag je weer naar huis.

 

Na 2 uur haal je de sticker eraf en kijk je of er ergens irritatie is. Zo niet, dan kunnen wij gewoon een afspraak plannen en hoef je je nergens zorgen om te maken. Zo ja, kijken wij van welk product het is en bespreken wij verder de opties en wat wijsheid is. SAFETY FIRST!

Is microblading voor mij geschikt?

De behandeling kan bij iedereen, zowel man als vrouw, toegepast worden die voor langere tijd mooie wenkbrauwen wilt, mits je aan de onderstaande voorwaarden voldoet. Daarnaast kan het ook toegepast worden als je door ziekte of een andere oorzaak te maken hebt met haarverlies of bij vervaagde permanente make-up (PMU). Hierbij zal je wel altijd een ondergrond blijven zien. Mocht je dat niet willen, dan doe je er verstandig aan om de oude PMU te verwijderen, alvorens je de behandeling ondergaat.

 

Heb je een van de volgende aandoeningen of gebruik je antistollingsmiddelen of antibiotica? En wil je toch PMU? Overleg dan eerst de mogelijkheden met een arts:

 • Diabetes
 • Hemofilie
 • Chronische huidziekte
 • Allergie voor pigmentstoffen of andere materialen waarmee PMU wordt gezet (wordt bekend na het plaatsen van een patch test)
 • Immuunstoornis
 • Hart- en vaatafwijkingen

Laat geen permanente make-up aanbrengen:

 • Op plekken waar je het afgelopen jaar plastische chirurgie of bestraling bent ondergaan;
 • Op een litteken dat minder dan een jaar oud is;
 • Op een plek waar minder dan zes weken geleden PMU is gezet;
 • Op een plek waar minder dan drie maanden geleden een PMU of tatoeage is weggelaserd of waar de laserwond nog niet genezen is;
 • Op geïrriteerde huid zoals bultjes, donkere moedervlekken of zwellingen;
 • Als je onder invloed bent van alcohol of drugs;
 • Als je zwanger bent of borstvoeding geeft;

Stel de behandelaar op de hoogte van eventueel medicijngebruik of huidproblemen, allergieën, epilepsie en overgevoeligheidsreacties.

 

Beauty Hoeksche Waard heeft een GGD-vergunning. Deze vergunning geeft aan dat er gewerkt wordt volgens de hygiënerichtlijnen van het Landelijk Centrum Hygiëne en Veiligheid. Controleer op www.veiligtatoeerenenpiercen.nl dat de studio waar je PMU wilt laten zetten een vergunning heeft.

Microblading in de zomer? Nazorg is dan een must.
Zorg dus voor goede aftercare!

Welke nazorg heb ik nodig?

Na een microblading behandeling heb je een serieus nazorgproces om jouw wenkbrauwen het beste resultaat te geven. Om het helen op gang te helpen, zijn de nazorg producten zijn belangrijk. Klanten van ATAV Beauty House krijgen hierbij 2 keuzes. Lees hieronder een uitgebreide uitleg van het verschil tussen de 2 zalfjes, zodat je jouw keuze kan maken. 

 

SKIN CANDY MONODOSE BALM

Dit is het standaard nazorg zalfje. Deze kan je gratis krijgen na de behandeling.

Met calendula-extract en St. -John’s kruidenolie versnelt de zalf de huidvernieuwing, terwijl bisabolol helpt om de roodheid na de behandeling te kalmeren en te verminderen.

SKIN CANDY- SUN&SWEAT PROTECTION

Dit kost €25,-  na de behandeling. Waarom?

Je gebruikt deze zalf niet alleen maar de eerste 7 dagen, maar zolang dat je microblading hebt. De zalf herstelt de hydrolipide proactieve huidlaag, maar is tevens meer dan alleen nazorg en omvat eigenlijk het totaal onderhoud voor na je behandeling. Dit omdat de Sun&Sweat Protection zalf een dubbele bescherming biedt voor uw pigmenten tegen afbraak en vervaging⁣.

Skin Candy

Meer weten?

Heb jij je keuze gemaakt?

Klik dan hieronder op de gewenste aftercare voor de verdere details en informatie. Zo ben jij optimaal voorbereid op een geweldig Microblading resultaat!

SKIN CANDY MONODOSE BALM SKIN CANDY - SUN&SWEAT PROTECTION

Wat kost de microbladingbehandeling?

Een microbladingbehandeling kost € 420,-  inclusief touch-up.


Een extra touch-up kost binnen:

 • 4 maanden € 60,-
 • 8 maanden € 120,-
 • 12 maanden € 180,-

Hoe maken wij een afspraak?

Voordat je een afspraak kunt maken is het belangrijk dat je eerst een aantal stappen doorloopt, zodat jij goed geïnformeerd bent over de behandeling die je wilt ondergaan. Allereerst is het belangrijk dat je weet wat de behandeling inhoudt. Lees allereest alle informatie op deze pagina. Ben je nog altijd enthousiast over de behandeling?

 

Het maken van een afspraak:

Dan is het nu tijd dat ik ga beoordelen of jij in aanmerking kan komen voor deze behandeling. Jouw antwoorden en foto's gebruik ik om een goede medische risicoinschatting te kunnen maken. Dit is belangrijk om te kunnen beoordelen of jouw huid en eventuele medische voorgeschiedenis maken dat deze behandeling geschikt is voor jou. For your own safety!

 

Je ontvangt een e-mail van mij. Als alles goed is kunnen we samen een afspraak plannen. (Let op! Dat kan bij je ongewenste mail terechtkomen. Houd je spam in de gaten!)

Over de aanbetaling en afspraak afzeggen/verzetten

 • Voor het inboeken van alle microbladingafspraken dient een aanbetaling van € 75,- te worden voldaan. Ik stuur je een link van de aanbetaling voor onze afspraak. Dit wordt uiteraard verrekend met de totaalprijs van de behandeling.
 • Een afspraak verzetten kan kosteloos, indien je uiterlijk 72 uur voorafgaand aan de afspraak dit vermeldt. De aanbetaling wordt verrekend met de volgende afspraakkosten.
 • Wanneer je een afspraak maakt met een actieprijs en je wilt de afspraak verzetten, dan komt deze actieprijs te vervallen en zal de reguliere prijs gehanteerd worden.
 • Indien je je afspraak afzegt of vergeet wordt de aanbetaling niet terugbetaald of verrekend met de mogelijke volgende afspraakkosten.
 • Indien je meer dan 15 min. later bent op de gemaakte afspraak vervalt deze microblading afspraak. De aanbetaling voor deze afspraak wordt niet terug betaald of verrekend met de mogelijk volgende afspraakkosten. Je kunt dan alsnog opnieuw een afspraak maken.
 • Aanbetalingen worden onder geen enkele omstandigheden geroutineerd.
 • De gratis nabehandeling (touch-up) bij microbladingbehandelingen dient plaats te vinden tussen 6 en 10 weken na de eerste behandeling. Jij krijgt na afloop van jouw eerste behandeling aan mijn studio de gelegenheid om een afspraak in te plannen voor een kosteloze nabehandeling. lndien je om wat voor reden dan ook niet in de gelegenheid bent om binnen 10 weken te verschijnen voor jouw kosteloze nabehandeling, komt deze te vervallen. Je kunt alsnog een afspraak inplannen, echter zal deze behandeling in rekening worden gebracht.
 • Indien je meer dan 10 minuten later bent op de kosteloze nabehandeling of de afspraak verzet/afzegt of je verschijnt zonder afmelding niet op de gemaakte afspraak, vervalt de kosteloze nabehandeling. Je kan dan alsnog een betaalde nabehandeling inboeken.