Selfcare is not a luxury
It's a necessity

Browlift, Browstyling met touw en gezichtsontharing in 's-Gravendeel bij ATAV Beauty House

Ook voor een aantal overige diensten kan je bij ATAV Beauty House in 's-Gravendeel terecht: browlifting, browstyling en gezichtsontharing. Lees hier meer over de verschillende behandelingen of neem contact op voor meer informatie!

Browlifting

De nieuwste trend om eigenwijze wenkbrauwen te temmen is browlifting/-lamination. Een browlift zorgt voor mooie, gestylede wenkbrauwen en het effect blijft een aantal weken zichtbaar.

 

Bij deze behandeling worden de wenkbrauwhaartjes in de gewenste richting geplaatst en op hun plek gehouden met een speciale lotionformule. Je kunt met deze techniek een bushy look of een fluffy brow creëren, maar ook een strakke microbladinglook bereiken. Heb jij wenkbrauwharen die alle kanten uit groeien? Dan is de browlift, ook wel wenkbrauwlift, browlamination of fluffy brows genoemd, de oplossing voor je.

 

Prijs: 55,-

Meer info

Browstyling (epileren met touwtje)

Wil jij perfect gevormde wenkbrauwen en geen donshaartjes? Dan is browstyling de behandeling voor jou. Bij browstyling worden verschillende technieken toegepast om je de mooiste wenkbrauwen te geven zonder gebruik te maken van permanente make-up. Denk hierbij aan ontharen en eventueel een browlift. Zo helpt de erkende wenkbrauwspecialist van ATAV Beauty House je om het beste uit jouw eigen wenkbrauwen te halen.

Deze manier van epileren (met touw) is zeer precies en snel, en zelfs de allerkleinste haartjes kunnen moeiteloos verwijderd worden! De behandeling wordt al meer dan 6000 jaar gebruikt en is nog steeds een van de meest gebruikelijke vormen van ontharen in de Oosterse landen.

Deze behandeling duurt gemiddeld 20 minuten, waarbij we je wenkbrauwen gaan reinigen, epileren, knippen en stylen. Na de behandeling wordt ook gebruikgemaakt van een Turkse huidverzorgingscrème die jouw huid lekker zacht maakt en heerlijk ruikt!

 

Prijs: 19,50

Maak een afspraak

Gezichtsontharing met wax/touwtje

Heb je juist last van overtollig haar op je gezicht? Ook dan kan je terecht bij ATAV Beauty House in 's-Gravendeel. Wij verzorgen complete gezichtsontharing met wax en touwtje. Dit is een snellere methode, waarbij de haartjes inclusief de haarwortel worden verwijderd, waardoor ze wekenlang weg blijven. Wanneer je last hebt van donshaartjes op je bovenlip, kin of bijvoorbeeld op je wangen, kan epileren met touw/wax een goede optie voor je zijn. Wanneer je het regelmatig laat doen, worden de haartjes zelfs wat dunner en groeien ze minder snel terug. Met een glad gezicht is je make-up natuurlijk ook egaler.

De behandeling duurt ongeveer 40 minuten en wordt beëindigd met een Turkse gezichtsverzorgingscrème die lekker zacht voelt op je gezicht en heerlijk ruikt! Heb je nog vragen of wil je graag een afspraak maken, neem dan gerust contact op met 's-Gravendeel!

 

Prijs: 37,-

Contact