Goodbye mascara...
Hello Lashlifting!

Boek je lashlift bij ATAV Beauty House

Wil je mooie, natuurlijk krullende wimpers zonder elke dag een wimperkrultang of mascara te moeten gebruiken? Een lashlift geeft je een prachtige oogopslag en helpt bovendien je wimpers mooi te houden. Tijdens de ontspannende behandeling bij Beauty Hoeksche Waard worden je wimpers gekruld met een speciale voedende formule. Het effect blijft ongeveer 6 tot 8 weken zichtbaar en de behandeling is geschikt voor iedereen die mooie wimpers wil. Probeer deze behandeling ook eens in combinatie met het verven van de wimpers!

Wat is lashlifting?

Lashlifting is een behandeling van de eigen wimpers, zonder valse wimpers aan te brengen.

De wimpers worden gelift door siliconenpads. Door deze pads kunnen alle wimperhaartjes behandeld worden. De wimpers worden bij deze behandeling ook geverfd. Mascara en een wimperkrultang worden hierdoor overbodig.

Met de lashliftingtechniek worden de wimpers optisch verlengd, om een sprekende blik te krijgen.

Wimperlifting biedt ook een goed alternatief voor dames die geen wimperextensions willen of kunnen verdragen.

Wat is het verschil tussen lashlifting en wimperextensions?

Bij wimperextensions worden afzonderlijke haartjes aan de natuurlijke wimpers bevestigd met wimperlijm. Een nadeel van wimperextensions kan zijn dat de lijm waarmee gewerkt wordt allergische reacties kan veroorzaken. Ook wanneer je zeer droge ogen hebt, kun je beter geen wimperextensions laten zetten. In dit geval kan wimperlifting een goed alternatief zijn. Ook als je het idee van 'nepwimpers' niet ziet zitten, kan wimperlifting een goede 'natuurlijke' oplossing zijn.

 

Bij wimperlifting wordt er in tegenstelling tot bij wimperextensions niet met kunstwimpers gewerkt. Bij deze behandeling worden enkel de natuurlijke wimperhaartjes gelift. Dit gebeurt met siliconenpads waarmee elk wimperhaartje afzonderlijk wordt gelift. Ook blijft een lashlift langer zitten (zo'n 6 tot 8 weken), terwijl je extensions om de 4 weken weer moet bijvullen en soms sneller. Lashlifting is de nieuwste techniek op het gebied van wimperbehandelingen.

Wat zijn de voordelen van lashlifting?

 • Resultaat 6 tot 8 weken zichtbaar
 • Wimperkrullers en mascara zijn overbodig! Maar als je wilt, kun je toch ook mascara gebruiken.
 • Voelt licht en natuurlijk aan
 • Ogen lijken groter
 • Geeft een natuurlijke uitstraling
 • Niet schadelijk voor de natuurlijke wimpers
 • Bestand tegen water, douchen, zweten, tranen, zwemmen en slapen
 • Elke dag opstaan met een frisse, wakkere blik.

Hoe lang blijft lashlifting mooi?

Je wimpers zitten na een wimperlifting ongeveer 6 tot 8 weken mooi in de krul! Dit is afhankelijk van je nazorg en groeicyclus. Is de lifting na 5 weken uitgegroeid, dan kun je gerust een nieuwe wimperlift laten doen. Het gebruik van producten op oliebasis verkort de effectsduur.

Hoe werkt de Phi-lashliftingbehandeling?

Je neemt plaats in de stoel en kunt lekker ontspannen! Je onderste wimpers worden afgeplakt met tape of gelpads om te voorkomen dat hier wimpervloeistof op terechtkomt en ze mee gaan krullen. Daarna wordt op de rand van je bovenste ooglid een siliconenpad aangebracht. Vervolgens wordt er een bondinggel aangebracht op het gedeelte van de pad waar de wimpers tegenaan gelift worden. Met een lifting tool worden de wimpers omhoog gestreken. Het is heel belangrijk dat de wimperhaartjes recht omhoog staan, anders krijg je straks scheve wimpers. Met een microbrush wordt er speciale lashliftinglotion op de wimpers aangebracht vanaf de aanzet tot 1/3 van de wimperhaartjes. De lotion moet ongeveer 7 minuten inwerken. Vervolgens wordt er een tweede wimperlotion aangebracht, die opnieuw circa 7 minuten moet inwerken. Voor een zo mooi mogelijk effect kun je vervolgens de wimpers ook laten verven met PhiHenna. En voor het beste effect dat net lijkt op donkere mascara moeten wij ongeveer 15 minuten wachten. Vervolgens worden de wimpers met een speciale lotion schoongemaakt en losgeweekt van de pads. Daarna wordt er een verzorgende vloeistof aangebracht en kun je genieten van je nieuwe wimpers!

Wat voel je tijdens de lashlifting?

Het grootste deel van de tijd lig je op een behandeltafel met je ogen dicht. De behandeling is niet pijnlijk; probeer daarom gewoon lekker te ontspannen. In het begin kan dat even lastig zijn, omdat de siliconenpads en de afgeplakte onderste wimpers wat vreemd aanvoelen.

Ook kun je tijdens de behandeling een beetje een kriebelig/branderig gevoel krijgen aan je wimperranden. Dit alles zal snel wennen, waardoor de behandeling uiteindelijk best comfortabel is. 

De volgende keer dat je de behandeling ondergaat, zal het niet meer onwennig aanvoelen.

Hoe lang duurt de behandeling?

De behandeling zonder verf duurt van begin tot einde ongeveer 50 minuten, of 75 minuten met verven.

Voor wie is wimperlifting geschikt?

Eigenlijk voor iedereen die mooie wimpers wil voor een sprekende en frisse oogopslag en voor wie wimperextensions geen optie zijn. Lashlifting kan toegepast worden op zowel korte, lange als overkrulde wimpers. Het resultaat is een natuurlijk gelift effect.

 

Daarnaast wordt er tijdens de behandeling een formule gebruikt die de wimpers extra voedt en beschermt. Je wimpers hebben dus niets te lijden onder de behandeling. Sterker nog, de behandeling helpt om je wimpers mooi te houden.

Voor wie is wimperlifting niet geschikt?

 • Je bent zwanger. De producten zijn niet getest op zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven. Het is mogelijk dat de wimperlift in verband met je hormonen minder goed pakt, of juist zorgt voor overprocessing. Mocht er een reactie zijn, dan is het ook niet mogelijk om daar medicatie voor te nemen. Heb je een afspraak en kom je erachter dat je zwanger bent, neem dan direct contact met mij op.
 • Je hebt heel weinig of geen natuurlijke wimpers. De openingen tussen je wimpers zullen meer opvallen.
 • Je hebt reeds bestaande oogaandoeningen (of aandoeningen aan je oogleden), zoals chronisch droge ogen, blefaritis, conjunctivitis en oculaire rosacea.
 • Je hebt recentelijk een Lasik-operatie gehad (wacht minimaal 6 maanden).
 • Je hebt trichotillomanie (dwangmatig trekken of draaien van haar, wenkbrauwen en wimpers).
 • Je hebt zeer gevoelige ogen of mogelijke allergieën voor kleefstof (aanbevolen om een afspraak te maken voor een patchtest).
 • Je bent ruw met je wimpers.
 • Je bent chemobehandelingen ondergaan of hebt in het afgelopen jaar chemokuren gehad (ik raad aan om je arts te raadplegen).
 • Je hebt een ooglidcorrectie gehad (je moet minimaal 1 jaar wachten na de operatie).

Wat zijn de voorbereidingen?

Na de behandeling mag je je wimpers 24 uur niet nat maken of schoonmaken. Daarom adviseer ik om voordat je komt je gezicht en je wimpers goed schoon te maken.

 

Maar gebruik geen make-upremover op oliebasis voor je ogen; je wimpers mogen niet vet zijn, omdat ze anders niet krullen. Zorg ervoor dat je op de dag van jouw afspraak aankomt zonder contactlenzen, concealer, oogmake-up (mascara, eyeliner, oogschaduw, etc.).

 

Vermijd 24 uur voorafgaand aan je afspraak het krullen van je natuurlijke wimpers met een krultang.

Hoe moeten de wimpers verzorgd worden na de behandeling?

Een groot voordeel van lashlifting is dat je minimale maatregelen hoeft te nemen op het gebied van nazorg. Voor een zo mooi mogelijk resultaat is het belangrijk dat de wimpers tot 24 uur na de behandeling niet in aanraking komen met water, dus niet zwemmen of naar de sauna. Wrijf de eerste 24 uur niet in je ogen; wees voorzichtig met ze. Vermijd gezichtsbehandelingen gedurende de eerste 24 uur. Gebruik de eerste 24 uur ook geen mascara, oogcrèmes en make-upremovers. Het is belangrijk om na een wimperlift geen mascara en make-upremover op oliebasis te gebruiken. Verder heb je er geen omkijken naar. Na de eerste 24 uur mag je gewoon douchen, zwemmen en in de sauna; dit zal geen nadelig effect meer hebben op de wimpers.

Ik heb een irritatie na de wimperliftbehandeling. Wat nu?

Het kan gebeuren dat je niet tegen een bestanddeel in het product kunt. Geen paniek! Haal bij de drogist anti-histaminetabletten. Een koude, vochtige doek helpt tegen eventuele jeuk. Na een aantal dagen zal de irritatie verdwijnen. Het is mogelijk om voorafgaand aan je behandeling een patchtest te doen. Hiermee kunnen we grotendeels uitsluiten of je allergisch bent voor volumelashlifting. Reacties komen voor bij een zeer kleine groep mensen.

Wat kost de Phi-lashliftbehandeling?

Lashlift Basis: € 55,-

Lashlift incl. verven: € 65,-

Lashlift Duo (voor 2 personen, incl. verven): € 120,-

Hoe maken wij een afspraak?

Je kunt een afspraak maken via het contactformulier.

Het is ook mogelijk contact op te nemen via info@atavbeautyhouse.nl of stuur een bericht via social media.